Voor veel organisaties vormen de medewerkers het grootste kapitaal. Maar is het een kapitaal met een optimaal rendement? Met andere woorden: zijn de medewerkers optimaal inzetbaar en ook gezond, betrokken en productief?

ProSano ontwikkelde de methode ‘De Fitte Organisatie’. Deze methode helpt om het potentieel van de organisatie optimaal te benutten. De focus is gericht op gezondheid. De eerste stap naar een gezonde, fitte organisatie is een organisatie zonder onnodig verzuim. Echter, gezondheidsmanagement gaat verder dan het aanscherpen van afspraken rond verzuim. Bij gezondheidsmanagement wordt, naast ziekte en correctieve acties, ook gekeken naar gezondheid en preventie.

ProSano Bedrijven: het loket naar bedrijfsgezondheid. Een gevarieerde dienstverlening wordt aangeboden, zoals arbo-dienstverlening, preventieve zorgdiensten, lifestyle activiteiten, re-integratietrajecten, keuringen, de modernste verzuimsoftware en expertise en steun en begeleiding voor uw organisatie met het Service Punt Verzuim & Herstel.

 

      

Snel naar...    

Contact...

 

 

T: 0115-677128
M: info@prosano.nl

>> Meer contactgegevens 

         Realisatie: TiDi Graphics