Interventies

Het pakket van interventie zorgdiensten is een belangrijke pijler van onze dienstverlening. Specifieke preventieprogramma’s worden voor uw bedrijf op maat samengesteld en worden uitgevoerd naar behoefte op individueel-, groeps- en organisatieniveau. Een combinatie van bedrijfsfysiotherapie en trainingsprogramma’s, om de belastbaarheid te verhogen, zorgen ervoor dat uw medewerkers goed, efficiënt en met plezier werken, zonder dat ze lichamelijke klachten ondervinden. Ook bieden wij ergonomische advisering, keuringen, bedrijfsmaatschappelijk werk en aanvullende vormen van psychologische ondersteuning aan.

Interventies:

Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.