Keuringen

ProSano beschikt over specialistische medische kennis en geavanceerde apparatuur om uw medewerkers te keuren volgens de geëiste procedures. Voor bepaalde beroepsgroepen zijn periodieke keuringen verplicht. Bij ProSano kunnen wij de keuringen kort na uw aanvraag uitvoeren en is het zelfs mogelijk een afspraak buiten kantoortijden, zoals 's avonds of zaterdags, in te plannen. Door onze mogelijkheden wordt uw bedrijfsproces niet verstoord!

Keuringen

De keuringen die door ProSano worden uitgevoerd zijn:

 

Aanvraagformulier

Klik hier om een medewerker aan te melden voor één van onze keuringen. 

 

 

Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.