NIEUWS: Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door. Lees meer.

 

 

Op dit moment zijn lifestyle activiteiten erg in trek. Zeker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Denk aan Mindfullness, Yoga of een leuk maar vooral uitdagend beweegprogramma. Een goede verhouding tussen eten, bewegen en ontspanning is belangrijk. Via ProSano Riant & Lifestyle is dit te realiseren. We bieden activiteiten die u nodig heeft voor een evenwichtige balans in uw leven. Iedereen kan gebruik maken van onze lifestyle activiteiten.

ProSano Riant & Lifestyle biedt een breed pakket aan op het gebied van zorg, persoonlijk comfort, beweging, ontspanning, recreatie, voorlichting en begeleiding. ProSano geeft advies en beantwoordt vragen over de diverse mogelijkheden.

 

200_eet_en_beweeg.jpg
200_zwangerschapsyoga.jpg
200_yoga.jpg
200_stoppen_met_roken.jpg
200_mindfulness.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.