Gezond door het leven willen gaan, zowel op het werk, thuis en tijdens het sporten. ProSano Sport & Bewegen verleent als SportMedisch Adviescentrum (SMA) professionele (para)medische zorg en begeleiding. Onderzoek, behandeling en begeleiding worden uitgevoerd door sportartsen, fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten. Zij werken nauw samen met medisch specialisten van ZorgSaam.

Zowel individuele topsporters, wedstrijdsporters, recreatiesporters als sportclubs kunnen voor onderzoek, behandeling en begeleiding een beroep op ons doen. Ook niet sporters, mensen met een chronische aandoening of patiënten die na een langdurige ziekte of opname in het ziekenhuis hun conditie weer op peil willen brengen, kunnen bij ProSano Sport & Bewegen terecht voor advies en begeleiding.

Daarnaast is ProSano Sport & Bewegen er voor bedrijven die hun personeel willen stimuleren om op een verantwoorde manier te gaan bewegen. Wij bieden professionele screening en zorg aan. Vanuit het oogpunt ‘voorkomen is beter dan genezen’ kunnen bedrijven hun personeel ook bij ons preventief laten keuren.

Let op:
In 2017 zijn vergoedingen m.b.t. sportgeneeskunde gewijzigd. Wat valt in de basisverzekering en wat in de aanvullende verzekering? U leest het hier

 

Volg ons op:

100_facebook_logo.pngsmi federatie

Realisatie: TiDi Graphics