Gezond door het leven willen gaan, zowel op het werk, thuis en tijdens het sporten. ProSano Sport & Bewegen verleent als SportMedisch Adviescentrum (SMA) professionele (para)medische zorg en begeleiding. Onderzoek, behandeling en begeleiding worden uitgevoerd door sportartsen, fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten. Zij werken nauw samen met medisch specialisten van ZorgSaam.

Zowel individuele topsporters, wedstrijdsporters, recreatiesporters als sportclubs kunnen voor onderzoek, behandeling en begeleiding een beroep op ons doen. Ook niet sporters, mensen met een chronische aandoening of patiënten die na een langdurige ziekte of opname in het ziekenhuis hun conditie weer op peil willen brengen, kunnen bij ProSano Sport & Bewegen terecht voor advies en begeleiding.

Daarnaast is ProSano Sport & Bewegen er voor bedrijven die hun personeel willen stimuleren om op een verantwoorde manier te gaan bewegen. Wij bieden professionele screening en zorg aan. Vanuit het oogpunt ‘voorkomen is beter dan genezen’ kunnen bedrijven hun personeel ook bij ons preventief laten keuren.

Let op:
In 2017 zijn vergoedingen m.b.t. sportgeneeskunde gewijzigd. Wat valt in de basisverzekering en wat in de aanvullende verzekering? U leest het hier

 

Volg ons op:

100_facebook_logo.pngsmi federatie

Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.