Sportmedische onderzoeken

Spreekuren


Sportmedische onderzoeken

 • Basis sportmedisch onderzoek (K2)
  Dit onderzoek wordt geadviseerd aan jeugdsporters en mensen die minder dan 7 uur per week sporten en hierbij geen of weinig problemen ondervinden. Het is ook geschikt als sportmedisch onderzoek voor motorsporters (KNMV, MON) en parachute springen.


 • Basis plus sportmedisch onderzoek (K3)
  Sport u intensief (meer dan zeven uur per week) of wilt u dit gaan doen? Ook sporters met meerdere of steeds terugkerende problemen kunnen hiervoor terecht. Op basis van een lichamelijk onderzoek en een aantal rustmetingen krijgt u persoonlijke uitleg en advies over de problemen die u bij het sporten ervaart. Dit onderzoek is ook geschikt voor het verkrijgen van een KNWU-licentie (wielrennen), jeugdtennissers (KNLTB), duiken, Nationale jeugdselectie sporters (Lausanne protocol), KNVB-leden, ROC-opleidingen (Veiligheid & Vakmanschap en Sport & Bewegen), ALO en de CIOS-opleiding.


 • Groot sportmedisch onderzoek (K5)
  Dit onderzoek is vooral geschikt voor  mensen die 40 jaar  en ouder zijn, voor mensen die na een periode van weinig activiteit weer willen gaan sporten of voor sporters met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.  Het onderzoek bestaat uit rustmetingen en een inspanningstest. Hiermee is het mogelijk om de belastbaarheid van het hart, de maximale hartslag en het risicoprofiel op hart- en vaatziekten te bepalen. Verder is er de mogelijkheid voor autosporters om een KNAF-licentie te verkrijgen. 


 • Uitgebreid sportmedisch onderzoek (K6)
  Dit onderzoek is geschikt voor intensieve sporters die een inschatting willen hebben van hun conditie en van de belastbaarheid van het hart. Verder is het geschikt voor duursporters die een trainingsadvies willen opstellen van trainingszones op basis van een maximale inspanningstest. Als laatste wordt dit onderzoek ook geadviseerd aan mensen met een chronische ziekte die sporten of willen gaan sporten en aan sporters met inspanningsgebonden klachten die een beoordeling willen van hun algemene gezondheid. 


 • Bikefitting


Sportacupunctuur


Alpe d'HuZes


Keuringen

 • Klik hier voor meer informatie over onze keuringen (bij het onderdeel ProSano Bedrijven). 
Realisatie: TiDi Graphics