Sportgeneeskundig spreekuur

Het sportgeneeskundig spreekuur van ProSano is er voor iedereen die een probleem of vraag heeft op sportmedisch gebied. Dus zowel voor recreatie- als wedstrijdsporters, voor beoefenaars van individuele sporten en sporten in groepsverband. Ook als u niet sport kunt u terecht met bewegingsgerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld knie, rug, schouder, voetproblemen, maar ook voor moeheidsklachten.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven. 


Afspraak maken

De spreekuren worden gehouden op maandag en dinsdag vanaf 13:00 tot 20:30 uur. Locatie is Healthcenter Bodyline, Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen. Een verwijzing is verplicht. Maak hier een afspraak.

Realisatie: TiDi Graphics
SLUITEN
Prosano stopt, sportmedisch centrum gaat door

In 2019 gaan de sportgeneeskundige spreekuren en onderzoeken van Prosano Sport & Bewegen door onder ZorgSaam als Sportmedisch centrum ZorgSaam.

Ook in het Sportmedisch centrum ZorgSaam staat onze sportarts voor u klaar. Dit in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals, zoals de podoloog. De diensten en de locaties blijven ongewijzigd. In Bodyline Terneuzen vinden de spreekuren en onderzoeken plaats. In ziekenhuislocatie De Honte houdt de sportarts samen met de orthopeed en sportfysiotherapeut het gezamenlijke sportspreekuur. Lees vanaf 1 januari 2019 meer op de ZorgSaam website.

Prosano is een dochteronderneming van ZorgSaam en bestaat momenteel uit drie onderdelen. De sportgeneeskunde gaat dus door, maar we stoppen met de andere onderdelen: Prosano Bedrijven en Prosano Riant & Lifestyle. Door het huidige aanbod in combinatie met vereisten vanuit wet- en regelgeving is het voor een kleine organisatie als Prosano erg lastig om de kwaliteit en de continuïteit volledig te garanderen.