Voet- en schoenenspreekuur (podotherapie)

Heb je last van je voeten? Snel rugpijn? Last van je heup of knie? De oplossing kan simpeler zijn dan je in eerste instantie misschien denkt. De podotherapeut en/of sportarts kunnen een schoen-, zool- en loopadvies geven, afgestemd op de sport (ook fiets- en schaatsschoenen) of bij eventuele klachten (sporters en niet-sporters). Wat wij doen:

 • Video gang- en loopanalyse
  Via vertraagde videobeelden en gespecialiseerde software analyseren we uw stappatroon op afwijkingen in functie en statiek.

 • Steunzooltherapie
  Wij maken functionele zolen om de statiek en functie van de voeten, knieën, heupen en lage rug te verbeteren. De zolen worden voor u 3D geprint volgens de laatste technologieën.

 • Bekkentorsiemeting
  Het komt vaak voor dat klanten een twist of verwringing hebben in hun bekken. De beide bekkenhelften staan dan niet gelijk voorwaarts of achterwaarts gekanteld. Dit kan zorgen voor pijn in rug, heup, knie of voet. Of het kan zorgen voor een beenlengteverschil. Met onze bekkentorsiemeting bekijken we of dit bij u het geval is en helpen wij u verder.

 • Voetdrukmeting
  Via het internationaal bekende RS-scansysteem en druksensoren meten we de druk wandelend of lopend en bepalen we hoe de voetfunctie is.

 • (Sport)schoenadvies
  We bieden (sport)schoenadvies op maat op basis van de bevindingen uit het onderzoek.
150_rsscan_1.png 150_gang_knie_en_enkel_graden.png

 

Afspraak maken

De spreekuren worden gehouden op donderdag van 17:00 - 21:00 uur. Locatie is Healthcenter Bodyline, Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen. Een verwijzing is niet noodzakelijk. Maak hier een afspraak.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven. 

Realisatie: TiDi Graphics